It’s my life. ’t Is mijn lijf

“Ik leef mijn eigen leven; mijn leven is van mij!”
“Ik mag toch zeker zelf weten wat ik met mijn eigen lichaam doe?”
 

Ik weet niet of het u en jou ook is opgevallen, deze lange zomer op het strand of in het zwembad – er zijn meer lijven met dan zonder tattoo. Het levert onder vriend(inn)en in families stevige discussies op.
En het is niet van vandaag of gisteren – we lezen al teksten in de Bijbel daarover. Maar hoe ga je ermee om? Van wie is je lichaam eigenlijk? En bén jij je lijf, of héb je een lijf?
 

In deze bijzondere jeugddienst, voorbereid met en door jongeren van zestien jaar en ouder, praten we hierop door. Welkom op zondag 25 november, 17.00 uur in de Immanuelkerk.
Na afloop ben je welkom om ‘je lichaam te sterken’ met een hapje en een drankje. We bereiden de dienst voor met een aantal jongeren uit de Oude Kerk en Gereformeerde Kerk o.l.v. ds. Peter Verbaan en ds. Sjaak Teuwissen.
Praiseband Xing uit Zwolle zorgt voor de muzikale begeleiding.
 
Voorbereiding
Wil je de opzet en inhoud van de dienst mee voorbereiden? Kom dan zondag 11 november van 20.15 tot ca 21.30 uur naar De Hoeve (naast de Oude Kerk). In een actief programma werk je samen met andere jongeren en met ds. Peter Verbaan en ds. Sjaak Teuwissen toe naar deze dienst.
We richten ons op jongeren vanaf ca. 16 jaar.
 
 

Geplaatst op: 
donderdag, 8 november, 2018