Zorgeloos genieten tijdens begeleide vakantie

Als u graag op vakantie wilt in Nederland maar er tegenop ziet om de vakantie zelf te regelen, kunt u kiezen voor een van de 72 vakanties van Hetvakantiebureau.nl. Tijdens deze vakanties voor senioren helpen onze vrijwilligers u bij praktische zaken en begeleiden u bijvoorbeeld bij uitstapjes of bij de diverse activiteiten.
Heeft u zorg nodig? Onze gediplomeerde verpleegkundigen en verzorgenden continueren de zorg zoals u dat thuis gewend bent. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar.

Er is volop keuze in het activiteitenprogramma zoals een busreis, diverse workshops, een spelletje spelen of genieten van een muziekoptreden. U kunt er ook lekker op uit gaan om te winkelen of een prachtige (rolstoel)fietstocht of (rolstoel)wandeltocht door de omgeving maken. Onze vrijwilligers gaan graag met u mee! Er is voldoende ruimte voor uw eigen wensen om bijvoorbeeld zelf iets te ondernemen of juist even niets te doen.
Wilt u ook zorgeloos vakantie vieren en de Vakantiegids van 2019 ontvangen? Of heeft u vragen? Neem dan contact op met ons, e-mail: info@hetvakantiebureau.nl . Op www.hetvakantiebureau.nl kunt u ook de vakantiegids inzien en het reserveringsformulier downloaden.
Wilt u als vrijwilliger meewerken? Wij staan u graag te woord bij vragen of sturen u onze vrijwilligersinformatie toe!
De vakantiegidsen zijn te vinden in het rek met folders in zowel de Immanuel- als de Maranathakerk. U mag mij ook mailen.
 
Lourens de Wolf (lourens.dewolf@gmail.com)

 
 

Geplaatst op: 
vrijdag, 11 januari, 2019