Kliederkerk Ermelo, op 7 juli

Op 31 maart was de eerste Kliederkerk Ermelo-bijeenkomst in de Immanuelkerk. We kijken terug op een geslaagde start! Natuurlijk ontdekten we bij de evaluatie enige verbeterpunten (het was ook onze eerste keer ;-), maar we zijn vol enthousiasme ook alweer aan de slag gegaan met de komende keer!

De eerstvolgende Kliederkerk zal zijn op zondag 7 juli in de Westerkerk (15.30-18.00 uur, het team begint om 14.00 uur met de voorbereidingen).
Ook deze bijeenkomst zal bestaan uit drie onderdelen: Samen ontdekken (workshopachtige activiteiten), Samen vieren (korte interactieve viering) en Samen eten (eenvoudige maaltijd).
 
Op dinsdag 4 juni (20.00 uur in de Westerkerk) willen we deze Kliederkerk-bijeenkomst voorbereiden. We kunnen mensen gebruiken in de volgende teams: gastvrijheid, catering, workshops en viering. Alleen samen kunnen we van Kliederkerk Ermelo iets moois maken!
Als je ook mee wilt helpen, dan kun je je aanmelden bij Ery of André (zie onder).
Geef dan ook even aan of je voorkeur hebt voor een bepaald team of een bepaalde activiteit. En als je andere mensen kent die wel willen helpen? Nodig hen dan gerust uit voor de voorbereidingsavond van 4 juni!
 
Als thema hebben we voor 7 juli gekozen voor ‘Op rots of zand’. Wil je daar alvast eens over nadenken, check dan het volgende document: https://jop.nl/werkvormen/programma/het-huis-op-de-rots .
We hopen elkaar te ontmoeten!
 
Met hartelijke groet,
Ery Bennink, eryvdbrink@hotmail.com
André Priem, predikant.wk@hervormd-ermelo.nl
 
 
 
 

Geplaatst op: 
donderdag, 16 mei, 2019