Gespreksgroepen Jong Volwassenen (29 juni)

Eens per maand komen we samen met een aantal jong volwassenen uit de kerk, gewoon bij iemand thuis. De groep is jaren geleden ontstaan door wat mensen die daar behoefte aan hadden en is in de loop der tijd uitgegroeid tot vier groepen van ongeveer acht tot tien deelnemers.
Wat we doen? We praten met elkaar over het dagelijkse leven, hoe we ons geloof daarin vorm proberen te geven en wat de Bijbel hierover zegt. Wat ons dit brengt? Nieuwe inzichten, verdieping in het geloof, soms antwoorden op vragen, soms nog meer vragen maar bovenal nieuwe vriendschappen en contacten binnen de kerk.
Want gemeente van Jezus Christus, dat ben je samen. Samen kunnen we groeien in geloof en samen kunnen we elkaar inspireren om ons geloof handen en voeten te geven. Voor ons is de gespreksgroep van de JOVO's een fijne ontmoetingsplek en een enorme meerwaarde binnen de kerk.
Wil je meer weten en/of je aansluiten? Op 29 juni houden we met elkaar een barbecue en dan brengen we alle JOVO groepen samen. Er zullen nieuwe groepen gevormd worden, dus voel je van harte welkom! Je mag ons contacten voor meer informatie.
 
Hartelijke groet,
Tim en Janet Ham, janetham89@gmail.com
 
 

Geplaatst op: 
maandag, 17 juni, 2019