Oproep om geluidstechnici

Zowel in de Immanuelkerk als in de Maranathakerk zijn er steeds vaker allerlei musici die ons begeleiden in de erediensten.
Er zijn diverse zanggroepen, enkele individuele of meerdere muzikanten actief; de piano is naast het orgel ook steeds vaker begeleidend aanwezig.

Daarbij dient het geheel voor de kerk muzikaal in balans te zijn. Dat dat zo goed mogelijk geregeld wordt door een team van geluidstechnici in onze kerken is niet altijd direct zichtbaar, maar vanuit achterin de kerk, van achter het mengpaneel van de geluidsinstallatie, wordt dat allemaal wel geregeld. Die taak is onmisbaar in deze tijd van technologie en de wens naar mooi geluid voor begeleiding.
 
Vanwege de veelzijdigheid van muziek iedere zondag in onze kerken zijn we dringend op zoek naar uitbreiding van de beide geluidteams. Want zonder geluidsteam geen goed geluid en geen goede kwalitatieve begeleiding in onze kerken.
Nu komt het opzetten, aansluiten, soundchecken en de bediening aan op enkele mensen uit onze gemeente, maar dat is beslist te weinig.
 
Vandaar deze dringende oproep: heb je een goed gehoor, weet je de onderlinge muzikale verhoudingen goed in balans te brengen tot een geheel, en heb je altijd al affiniteit hebben gehad om achter de mengtafel actief te zijn, geef je dan op.
Dat kan bij mij op email-adres: info@vanhoekmusic.nl
Ik hoop dat veel mensen hieraan gehoor gaan geven.
 
Met hartelijke en muzikale groet namens de Taakgroep Vieren,
Reinier van Hoek, muziekleider Maranathakerk
 
 

Geplaatst op: 
vrijdag, 14 juni, 2019