Schuldhulpmaatje Ermelo zoekt maatjes!

Schuldhulpmaatje begeleidt namens de plaatselijke kerken nu bijna zes jaar mensen in Ermelo bij het beheer van hun financiën en bij het afwikkelen van schulden. Belangrijk en dankbaar werk, waardoor mensen weer overzicht krijgen in hun financiën.
Steeds opnieuw zijn er mensen die een beroep op ons doen en blij zijn met een maatje waarmee ze zorgen kunnen delen en die willen helpen bij het beheer van hun financiën.
 
Door de samenwerking met Welzijn Ermelo en Humanitas in het Financieel Café neemt het aantal hulpvragen toe. Wij willen graag iedereen helpen en zijn daarom op zoek naar nieuwe maatjes.
Ben je ouder dan 20 en kun jij goed met geld omgaan? Heb je geduld om mensen die hulp nodig hebben te begeleiden bij het beheren van hun financiën en eventueel treffen van een betalingsregeling bij schulden?
Maatje, een vrijwilligersfunctie, word je niet zomaar. Je volgt een driedaagse training en moet een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen. Ook willen we graag dat je dit werk minimaal twee jaar doet en daarvoor elke week twee tot drie uur vrij kunt maken.
Denk je in dit ‘plaatje’ te passen? Schrijf dan een korte motivatiebrief en zend die met een c.v. aan coordinator@shmermelo.nl .
Wil je meer informatie dan kun je via ons mailadres je vragen stellen aan Jannette Baaij-Melis of Wout Lourens, coördinatoren bij Schuldhulpmaatje Ermelo (www.shmermelo.nl).
 
 

Geplaatst op: 
woensdag, 20 november, 2019