Tienercatechese

Wat is tienercatechese?
Met leeftijdgenoten uit het voortgezet onderwijs praten, nadenken, kijken, discussiëren.
 
Wat ga je doen?
Dit jaar is het thema 10 geboden of 10 beloften? Dat doen we met hoofd, hart en handen. En na het startevent op 30 september, bij mensen thuis in de huiskamer of aan de keukentafel. Hoe deze avonden ingevuld worden, bepalen jullie voor een groot deel als groep zelf.
Het seizoen bestaat uit twee blokken, vijf keer in het najaar en vijf keer in het voorjaar. Naast een aantal avonden met z’n allen ‘thuis’ is het ook mogelijk dat je op excursie gaat naar iets wat bij het thema past.
 
Startevent!
Elk blok start met een startevent waar jullie allemaal voor zijn uitgenodigd. Tijdens deze avond krijg je meer achtergrondinformatie over het thema van het komende blok. Dan zijn er ook afspraken te maken met de eigen groep over bijvoorbeeld welke avond er catechese is, waar en wanneer.
Dit jaar is het eerste startevent op zondag 30 september 2018. Wanneer je je aanmeldt, ontvang je vlak daarvoor de uitnodiging.
 
Huiscatechese is thuis en soms ook buiten de deur!
In een kleine groep gaan jullie een thema uitdiepen. Praten er over door, denkt er eens even over na, discussiëren of werken het op een andere (creatieve) manier uit.  
Dit gebeurt bij mensen thuis. Zij bereiden de avond (mede) voor.
 
Aanmelden!
Ja!!!! En graag zo snel mogelijk, maar uiterlijk 16 september 2018.
Meld je aan via dit aanmeldformulier.